Blog

This Is Our Latest Blog Post.
Dec 0
Dec 0

Heppy New Year 2008

Assalamualaikum…. menjelang tahun 2008 ni, aku nak ambil kesempatan lah ntuk mengucapkan selamat menyambut tahun baru dan selamat berazam baru….ehehe. Sbut pasal azam nih…yang taun taun lepas tuh dah setle ke azam nye yer….pe kata aku mulakan sesi tag-mentag tahun baru nih .Hope ada la yang menjawap yer…. Topik-topik yang berkaitan:Latihan Industri di PutrajayaPada cheap […]

  Read more
Dec 0
Dec 0

Penat + xda Masa = Malas

Assalamualaikum, First of all aku nak wish epi ari raya Qurban kepada semua umat islam di malaysia malah di seluruh dunia… (bagi yang paham bahasa melayu jer la…) Semoga ibadat yang nkorang buat untuk raya kali nih mendapat keberkatan daripada Ilahi… Amin.. Topik-topik yang berkaitan:Heppy New Year 2008Assalamualaikum…. menjelang tahun 2008 ni, aku nak ambil […]

  Read more
Dec 0
Dec 0

Smart way of working!!

Topik-topik yang berkaitan:PENYAKIT BUAT PINGGANG: PERKARA BIASA, BAHAYA DAN RAWATANNYA Hari Buah Pinggang Sedunia adalah inisatif kerjasama antara Kesatuan Nefrologi …Weight gain tips & tricksHow to gain weight. Trying to add weight is something that’s not easy to do and…Weight loss for kids.We are always reminded that many children, especially in the U.S are overweight […]

  Read more