Blog

This Is Our Latest Blog Post.
Dec 0
Dec 0

Heppy New Year 2008

Assalamualaikum…. menjelang tahun 2008 ni, aku nak ambil kesempatan lah ntuk mengucapkan selamat menyambut tahun baru dan selamat berazam baru….ehehe. Sbut pasal azam nih…yang taun taun lepas tuh dah setle ke azam nye yer….pe kata aku mulakan sesi tag-mentag tahun baru nih .Hope ada la yang menjawap yer…. Topik-topik yang berkaitan:Tipah tertipu lagi bang…."Tipah tertipu, […]

  Read more
Dec 0
Dec 0

Penat + xda Masa = Malas

Assalamualaikum, First of all aku nak wish epi ari raya Qurban kepada semua umat islam di malaysia malah di seluruh dunia… (bagi yang paham bahasa melayu jer la…) Semoga ibadat yang nkorang buat untuk raya kali nih mendapat keberkatan daripada Ilahi… Amin.. Topik-topik yang berkaitan:Heppy New Year 2008Assalamualaikum…. menjelang tahun 2008 ni, aku nak ambil […]

  Read more
Dec 0
Dec 0

Smart way of working!!

Topik-topik yang berkaitan:Serangan Jantung dan Amalan Minum Air Panas ….Artikel ini berguna untuk semua. Bukan sahaja amalan meminum air panas selepas …Pesanan Rasulullah – [ Diet Rasulullah]Assalamualaikum. . Ada sedikit ilmu yg ingin saya kongsi bersama dengan kawan…Meaning of Sleeping and Kissess…. Weight loss for kids.We are always reminded that many children, especially in the […]

  Read more