Blog

This Is Our Latest Blog Post.
Sep 0
Sep 0

YeAh dah nak Raya

Selamat hari raya kpd yang sudi melawat blog nih, berhati2 semasa pulang beraya semoga hari raya yang mulia ini tidak bertukar menjadi kisah duka buat kamu semua… Topik-topik yang berkaitan:Heppy New Year 2008Assalamualaikum…. menjelang tahun 2008 ni, aku nak ambil kesempatan lah ntuk m…Kegilaan Bisnes Internet dan Google Adsense : Bhg 2Assalamualaikum, Dalam entry yang […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

10 Steps that blogger have to avoid

1. Don’t load your web site with a lot of high tech clutter. Your visitors may miss your whole sales message. 2. Don’t use unnecessary words or phrases on your site. You only have so much time to get your visitor’s attention and interest; make ever word count. 3. Don’t make the mistake that everyone […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Blog Friendster lebih meriah dengan WordPress

Laman Web Friendster lebih meriah dengan penggunaan wordpress versi 2.6 untuk paparan antaramuka blog di friendster. Layout atau theme blog yang digunakan Friendster sudah berubah. Friendster kini menggunakan WordPress sebagai enjin blognya. Menggunakan WordPress memang mudah untuk blogger. Cuma saya tertanya¬≤ macam mana nak upload plugin ke WordPress yang digunakan Friendster? Lagi satu, saya dapati […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Make Money by Promoting Tradekey.com

With the Affiliate Program, now you can earn money by promoting TradeKey.com. You can earn $.01 simply when your friend visits TradeKey.com; $.20 when he/she registers as a Free member; $30 for each friend who becomes a SilverKey member, and $300 for every friend who becomes a GoldKey member. You can also earn $5 every […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Diantara Kesibukan dan Dilema….

Assalamualaikum, pagi ahad harini aku menghantar order kuih batang buruk kat kedai runcit, di TTDI Shah Alam, nak raya nih, kena ar cari duit poket sket. viagra free sample. Kalau malas2 xdapat ar nak beraya nanti sebab aku bukan dari keluarga yang senang pon… Masa tunggu tuan kedai runcit tuh tuk berurusan dengan dia, aku […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Kesilapan yang Kerap Muslim Lakukan pada bulan Ramadhan

1) Makan dan minum dengan bebas setelah batal puasa dengan sengaja (bukan kerana uzur yang diterima Islam). Perlu diketahui bahawa sesiapa yang batal puasanya dengan sengaja tanpa uzur seperti mengeluarkan mani secara sengaja, merokok, makan dan minum. Ia dilarang untuk makan dan minum lagi atau melakukan apa jua perkara yang membatalkan puasa yang lain sepanjang […]

  Read more