Blog ini menerima pengunjung antara 150 ke 250 orang setiap hari. Kebanyakan pengunjung ke sini adalah dalam lingkungan umur 16 hingga 50 tahun yang berminat dalam bidang perniagaan internet. Ada di antara mereka yang sudah menceburi dan ada juga yang masih tercari-cari jalan bagaimana untuk menceburi bidang yang mereka minati ini.

Kami hanya akan menerima iklan yang berkaitan dengan perniagaan internet yang sah sahaja dan juga iklan ke laman web / blog yang tidak mempunyai unsur-unsur perjudian, politik, hasutan, pelaburan haram dan sebagainya.

Pada setiap bulan,Kami akan menulis tentang setiap iklan yang dipaparkan di sini jadi anda akan mendapat lebih banyak pendedahan.

Iklan anda akan diletakkan dibahagian atas artikel, sidebar dan footer. Anda boleh rujuk rajah dibawah untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas.

iklan

Pakej A – Iklan Berbentuk Banner

Kami di Ketuk Angel Weblog Menyediakan ruang iklan berbentuk banner. terdapat 3 saiz banner yang diterima di weblog ini. Anda tidak perlu risau jika tidak memenuhi syarat ini kerana sistem kami akan mengubah saiz iklan anda berdasarkan pakej yang anda beli. Berikut adalah saiz dan harga iklan;

banner

Jika anda berminat, anda boleh membuat tempahan dibawah;

768 x 90200x100125x125

Pakej B – Iklan Text

Pakej B merupakan pakej pengiklanan berbentuk text link. Kami menyediakan 3 jenis pengiklanan berbentuk text.

  • Blogroll
  • Dibawah Artikel
  • Footer

Sekiranya anda memilih untuk beriklan dengan pakej Blogroll, iklan anda akan diletakkan sebaris dengan link blogroll di blog ini. Peluang anda untuk mendapatkan traffic adalah tinggi kerana link anda kelihatan sama dengan link blogroll kami. Anda juga boleh mengubah link anda sebanyak mana yang anda sukai selagi anda masih dalam tempoh beriklan. Kami menyediakan sehingga 10 kekosongan sahaja .

Jika anda memilih untuk beriklan dengan textlink dibawah artikel, peluang anda untuk menarik traffic menjadi lebih tinggi kerana iklan anda sebaris dengan tajuk-tajuk artikel kami. Kami hanya menyediakan 4 kekosongan ruang pengiklan bagi kategori ini. Kami mengenakan cas perkhidmatan yang cukup murah.

Kami juga menyedikan ruang iklan text dibahagian footer. Pakej ini sesuai untuk mereka yang ingin mendapatkan traffic yang tinggi dengan kos yang minimum. Anda akan memperolehi traffic yang berganda-ganda apabila ramai reader memberikan komen bernas mereka. Ruang yang disediakan sebanyak 10 kekosongan adalah amat terhad.

Sekiranya anda tidak mahu melepaskan peluang keemasan ini, anda boleh membuat tempahan dibawah;

blogrollbelowpostfooter

Advertorial

 Kami juga menyediakan ruang iklan berbentuk artikel yang dikarang oleh anda sendiri. Kami akan melakukan sedikit editing sebelum artikel anda boleh dikeluarkan. Refund akan dibuat dalam tempoh 3hari bekerja bagi artikel yang tidak mendapat kelulusan. Anda boleh menghantar seberapa banyak iklan advertorial anda dan iklan tersebut akan disiarkan setelah pihak kami menerima bayaran dan kandungan artikel anda telah disemak. Bayaran yang dikenakan amat berpatutan sekali iaitu sebanyak RM 25.00 per artikel. Artikel akan terus berada di dalam weblog ini selagi hayat weblog ini terus berada dipersada dunia blogging.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan khidmat Advertorial kami, anda boleh buat tempahan di bawah

advertorial