Blog

This Is Our Latest Blog Post.
Sep 0
Sep 0

Koleksi Bahan Lawak: Bila Si Bengap Jadi Saksi

Nak dijadikan cerita di dalam sebuah sebuah mahkamah yang sedang membicarakan kes pembunuhan. Seorang peguam sedang menyoal seorang saksi penting. Peguam : Awak kenal ini? (sambil menunjukkan gambar mangsa pembunuhan) Saksi : Kenal tuan. Peguam : Boleh awak beritahu kepada kami? Saksi : Itu gambar, tuan. Peguam : Bukan, maksud saya orang dalam gambar ni. […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Cerita di sebalik Kebenaran (18sx)

Kisah 1 Pasangan kita akan saling membantu untuk membuka pakaian kita sebelum beraksi di ranjang Tapi Masing-masing akan memakai sendiri pakaian tersebut setelah selesai beraksi diranjang.. Moral: Dalam kehidupan seharian tiada yang sesiapa yang akan membantu kita sebaik sahaja kita di aniayai.. Topik-topik yang berkaitan:Alkisah………..Alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai […]

  Read more
Aug 0
Aug 0

Watch Full Movie A Cure for Wellness (2017)

A Cure for Wellness (2017) Duration 146 mins Genre Mystery, Thriller, Horror, Science Fiction. In Cinemas February 15, 2017 Language English, Deutsch. Country Germany, United States of America. Plot For A Cure for Wellness Movie ‘A Cure for Wellness’ was released in February 15, 2017 in genre Mystery. Gore Verbinski was directed this movie and […]

  Read more
Mar 0
Mar 0

Chot dan gambarnya.. :)

Chot baru lepas tangkap gambar di kedai yang berhampiran dengan rumahnya. Sekarang, dia cuma perlu menaiki bas untuk ke Jabatan Imigresen supaya dia dapat membuat pasport baru untuk dirinya. Setelah hampir sejam menunggu di perhentian bas, bas pun tiba. Chot naik dan disebabkan bas itu penuh sesak, Chot mengambil keputusan untuk berdiri sahaja sambil tangannya […]

  Read more
Mar 0
Mar 0

50 sen jer

Seorang budak kecil sedang memanjat pokok mangga di tepi rumahnya, tetiba dibawahnya melintas penghulu kampung tersebut sambil memandang keatas. “Masyaallah” Tok penghulu tersebut tetiba bersuara dan menyuruh budak kecil tersebut turun. Setelah budak kecil itu turun, Tok penghulu memarahi beliau. Tok penghulu : Hey budak, lain kali kalau nak memanjat pokok, pakai seluar dalam dulu. […]

  Read more
Mar 0
Mar 0

Akta 15 Undang2 Malaysia

Sepasang kekasih baru yang bekerja sebagai pekerja sosial.. Hamid dan Rosni selalu bersama walau kemana jua.. Suatu malam ketika mereka berdua keluar berdating… Hamid : “Kita nak kemana nie? Rosni : “Tak kisah la.. mana-mana pun boleh” Hamid : “Apa kata kalau kita ke pantai.. Rosni : “Saya ok aje..” Apabila sampai dipantai mereka berdua […]

  Read more
Feb 0
Feb 0

Haruan Makan Anak……..

Seorang bapak memanggil anak gadisnya masuk kedalam bilik. Dialog dia lebih kurang macam ni la… Bapak : Bedah, mai sini sat. Bapak nak tunjuk sesuatu ni. Bedah : Ya bapak, ada apa? Bapak : Mai masuk dalam bilik pastu tolong tutup semua tirai tingkap. Bedah : Apa???!!! (isk? bapak aku ni? lain macam jerr) Bapak […]

  Read more
Jan 0
Jan 0

Alkisah………..

Alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO disebuah syarikat yang besar di KL… Topik-topik yang berkaitan:Tiga Kali Jer Curang, bang..Pada satu malam, ada pasangan yg agak berumur sedang makan malam dengan romantik…50 sen jerSeorang budak kecil sedang memanjat pokok mangga di tepi rumahnya, tetiba dibawa…Watch Full Movie A Cure for […]

  Read more
Oct 0
Oct 0

Tiga Kali Jer Curang, bang..

Pada satu malam, ada pasangan yg agak berumur sedang makan malam dengan romantiknya bagi menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yg ke 50 tahun. Suaminya, seorang Tan Sri dan bekas ahli politik mula bercerita tentang nostalgia mereka suami isteri, sekian lama hidup bersama, suka duka, susah dan senang. Si suami memang menyanjung isterinnya, bernama Maria. Topik-topik yang […]

  Read more