Blog

This Is Our Latest Blog Post.
Jul 0
Jul 0

Berfikir diluar kotak

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia Dari kuala lumpur ke kuala perlis Singgah sebentar di Bandar Pendang Lama betul saya tak menulis Blog ni pon dah bersawang Belek punya belek, entry dalam blog nih, rupa-rupanya dah berusia 8 tahun. Kali terakhir di update adalah pada bulan Februari yang lepas. Bila baca entry-entry lama, jumpa la semula […]

  Read more
Feb 0
Feb 0

Repost: Mission in action atau Missing in action ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Macam best jer tajuk entry kali nih, “ Mission in action atau Missing in action ?” Kalau baca tajuk, macam nak share sesuatu yang berharga ngan nkorang semua. Tapi sebelum tuh, jom kita pakat usha balik apa yang aku nak buat bila mencapai usia 30. Dalam entry tuh, semangat punya berkobar-kobar […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Bini-biniku gangster VS Hantu Bonceng

Assalamualakum dan salam sejahtera Memenuhkan hujung minggu dengan menontong wayang menjadi pengisian terbaru bagi diri aku dan keluarga. Pelbagai cerita menarik yang sedang ditanyangkan dipawagam buat masa ini. Antaranya Filem Rowan Atkinson ( mr Bean ) yang berjudul Jonny English Reborn tuh. Ramai yang memberi komen yang filem ni sangat enjoy. Tapi bukan cerita nih […]

  Read more
Feb 0
Feb 0

Ada apa dengan Langkawi – Edisi Mencari Beronok

Assalamualaikum.. dan salam sejahtera, Aktiviti hujung minggu biasanya aku akan merehatkan diri ku yang malas ini dengan duduk dirumah sambil melayari internet mencari idea – idea segar untuk menulis entry terbaru di blog. Kadang – kadang sampai lenguh2 badan mengadap komputer. Adakalanya aku hanya menonton movie2 lama dari koleksi simpanan ataupun menonton rancangan di astro […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first Ι?σων post. Edit or delete it, then start blogging! Topik-topik yang berkaitan: Ada apa dengan Langkawi – Edisi Mencari Beronok Assalamualaikum.. dan salam sejahtera, Aktiviti hujung minggu biasanya aku ak… Bini-biniku gangster VS Hantu Bonceng Assalamualakum dan salam sejahtera Memenuhkan hujung minggu dengan menontong … Repost: Mission in […]

  Read more