Cinta Zulkha- e-cerpenArini macam biasa aku g melayari internet kat CC (cyber cafe), Sibuk nak mengupdate theme blog aku la kunun….Sebelum aku mengupdate theme yang baru aku desig,( x jadi nak upload sebab aku ter jumpa design yang lagi memberansangkan…. ehehe… www.kuncicinta.com )cantek blog nih… mengalahkan design aku… ehehe 😀 😀 😀 :grin:Apa yang aku cuba nak kongsi dalam blog aku ni ialah tentang cerpen yang diceritakan oleh owner blog nih iaitu En.Razzi Rahman yang berjaya mengadaptasikan cerpen ke dunia INternet nih…
Ilustrasi cerpeen adalah sumbanganwww.razzirahman.com

walaupun aku rasa aku agak ketinggalan degan kelahiran cerpen nih, tapi belum terlewat rasanya untuk memuji beliau… Tahniah!! Antara yang menarik di dalam cerpen ini ialah, pembaca cerpen akan menyambung sendiri cerita tersebut selepas membaca permulaan cerita yang dimulakan oleh En Razzi Rahaman. Segala konflik dan perungkaian di dalam cerpen ini ada hasil gabungan idea pembaca dan penulis..Untuk maklumat lannjut sila ke laman web ini www.razzirahman.com Pasti nkorang teruja dengan cerita yang disampaikan di dalam cerpen tersebut…. n kalau nkorang x malu… nkorang boleh lah menyambung cerita tersebut…. ehehe

Topik-topik yang berkaitan:

Watch and Download Movie Blade Runner 2049 (2017)
Blade Runner 2049 (2017)Duration163 minsGenreMystery, Science Fiction, Thriller....
Streaming Movie Blade Runner 2049 (2017)
Blade Runner 2049 (2017)Duration163 minsGenreMystery, Science Fiction, Thriller....
Watch Full Movie Sex Flower (1993)
Sex Flower (1993) HDDirector:-Release:January 1, 1993Country:Hong Kong.Productio...
Streaming Full Movie Justice League (2017) Online
Justice League (2017)Duration86 minsGenreAction, Adventure, Fantasy, Science Fic...