Cinta Zulkha- e-cerpenArini macam biasa aku g melayari internet kat CC (cyber cafe), Sibuk nak mengupdate theme blog aku la kunun….Sebelum aku mengupdate theme yang baru aku desig,( x jadi nak upload sebab aku ter jumpa design yang lagi memberansangkan…. ehehe… www.kuncicinta.com )cantek blog nih… mengalahkan design aku… ehehe 😀 😀 😀 :grin:Apa yang aku cuba nak kongsi dalam blog aku ni ialah tentang cerpen yang diceritakan oleh owner blog nih iaitu En.Razzi Rahman yang berjaya mengadaptasikan cerpen ke dunia INternet nih…
Ilustrasi cerpeen adalah sumbanganwww.razzirahman.com

walaupun aku rasa aku agak ketinggalan degan kelahiran cerpen nih, tapi belum terlewat rasanya untuk memuji beliau… Tahniah!! Antara yang menarik di dalam cerpen ini ialah, pembaca cerpen akan menyambung sendiri cerita tersebut selepas membaca permulaan cerita yang dimulakan oleh En Razzi Rahaman. Segala konflik dan perungkaian di dalam cerpen ini ada hasil gabungan idea pembaca dan penulis..Untuk maklumat lannjut sila ke laman web ini www.razzirahman.com Pasti nkorang teruja dengan cerita yang disampaikan di dalam cerpen tersebut…. n kalau nkorang x malu… nkorang boleh lah menyambung cerita tersebut…. ehehe

Topik-topik yang berkaitan:

Tambahkan pendapatan internet anda dengan websosial
Erm.. rasanya cam tau camner nak dapat duit dari frenster ngan myspace nih... jo...
Kegilaan Bisnes internet dan google adsense: Bahagian 3
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Petang-petang ahad nih tentu ramai keng...
Convert Your Files Online
Now You can convert your file via online services. If your video is saved in a d...
5 Tahun Online
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tanggal 05 september 2012 genap 5 tahun pr...