Mahu Theme Wordpress Seperti ini? - Cuma RM 55 | Design E-cover? Cuma RM 30 | Dapatkan Theme Ini RM298 Sahaja| Mahu Software Pengiklanan di Blog? Cuma RM135

10 idea mencari hadiah undangan perkahwinan

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Seperti biasa aku bagi salam kat nkorang tanpa bersahut, hee.. mungkin blog ini hanya dikunjungi silent reader sahaja, xpun memang xda langsung readers (syok syok sendiri la tuue) . Ok lah, tajuk entry aku kali nih berkaitan dengan undangan majlis perkahwinan, yang herannya, asal cuti sekolah jer, mesti dapat kad jemputan […]

Read more
Alternative text

10 Perfect Wedding Gift Idea’s drive to your friends

When one of your friends or family members gets married, your wedding gift should reflect the excitement of the occasion as well as your affection and fondness for the couple. A personalized wedding keepsake can make a wonderful gift that the happy couple will display in their home or use often, bringing joyous memories of […]

Read more
Alternative text

10 PERKARA YANG TAK MAMPU DIBELI DENGAN DUIT

DUIT, di zaman materialistik sekarang ini, semua orang mahukan duit. Orang dewasa, remaja bahkan kanak-kanak kecil sekalipun kenal dengan sekeping kertas yang diberi nama “duit”. Memang duit penting dalam kehidupan, tanpa alat tukar ini kita tidak boleh memenuhi keperluan hidup. Duit membuatkan manusia melakukan perkara yang diharamkan, manusia menjadi rakus kerana duit, manusia pecah amanah, […]

Read more
Alternative text

10 Petanda Dia adalah Jodoh Anda

Gunakan seluruh pancaindera Jodoh adalah perkara yang sudah ditetapkan oleh Tuhan yang maha esa. Tetapi bagaimana kita hendak mengetahui dia memang ditakdirkan untuk kita? Tuhan mengurniakan manusia telinga untuk mendengar, mata untuk melihat dan akal untuk berfikir. Jadi gunakan sebaik-baiknya bagi mengungkapkan rahsia cinta yang ditakdirkan. Dua manusia yang rasa mereka dapat hidup bersama dan […]

Read more
Alternative text

10 Steps that blogger have to avoid

1. Don’t load your web site with a lot of high tech clutter. Your visitors may miss your whole sales message. 2. Don’t use unnecessary words or phrases on your site. You only have so much time to get your visitor’s attention and interest; make ever word count. 3. Don’t make the mistake that everyone […]

Read more
Alternative text

Haruan Makan Anak……..

Seorang bapak memanggil anak gadisnya masuk kedalam bilik. Dialog dia lebih kurang macam ni la…

Bapak : Bedah, mai sini sat. Bapak nak tunjuk sesuatu ni.

Bedah : Ya bapak, ada apa?

Bapak : Mai masuk dalam bilik pastu tolong tutup semua tirai tingkap.

Bedah : Apa???!!! (isk? bapak aku ni? lain macam jerr)

Bapak : Dengar tak bapak kata…..

Bedah : Ya bapak, Bedah dengar… cuma Bedah tak percaya apa yang bapak kata ni.

Bapak : Betulll. Bapak suruh hang masuk dalam bilik pastu tutup semua tingkap.

Bedah pun dalam ragu-ragu tu, dia ikut jugak la apa yang bapak dia suruh. Sambil tu dok pikir gak laa… apa la bapak dia nak buat, dah la kat rumah.

Bapak : Okeh… mai duduk sebelah bapak. Heh? heh…

Bedah : Eh!!! bapak, Bedah kena keluar dari bilik ni. Sat lagi mak balik…abis aaaa.

Bapak : Tak payah risau… mai duduk sini cepat!!!! Jangan bagi bapak berkasar.

Bedah pun terpaksa la duduk jugak… hati dia takleh cakap laa… berdebar giler ahhh. Dalam kepala dok terbayang jadi apa la nanti kat dia.

Bapak : Cantikkk!!! Yiihaaa. Astalavista bebeh . Okeh, mai masuk dalam selimut bapak plak.

Bedah : Apa???!!!

Bapak : Masuk la cepat!!! Dok cakap banyak pulak. Bapak ikat mulut tu karang aaa.

Bedah : Bapak…Bedah takut laaa. (nak nangis)

Bapak : Bedah, tengok ni

Bedah tak sanggup nak tengok… dia pejamkan mata. Dia tahu, bapak dia dok buang tebiat. Bapak dia dah gila. Kiranya, bapak dia tunjuk tu konon-konon nak intro dulu ler tu. Tapi dalam hati, Bedah teringin gak la nak tengok. Dia pun bukak la mata sikit.

Bapak : Cantik tak jam G-Shock baru bapak ni. Dia ader cahaya bila gelap.
Mahalll nih!!! Dah, pegi keluar.

Topik-topik yang berkaitan:

Produk Panas:

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | Baca Ini Juga | »

  • Sponsor