Dec 0
Dec 0

Hacked By MuhmadEmad

HaCkeD by MuhmadEmad HaCkeD By MuhmadEmad Long Live to peshmarga KurDish HaCk3rS WaS Here kurdlinux007@gmail.com FUCK ISIS !

  Read more
Aug 0
Aug 0

by w4l3XzY3

by w4l3XzY3

  Read more
Aug 0
Aug 0

She is leaving

It will be difficult, especially at first, but the treatment has never been pleasant – the body has to be completely cleared of toxins of love. It’s said that 40 days of quarantine – it was too long for most infections. But for their love, most likely, it is not enough: it’s just the beginning […]

  Read more
Jul 0
Jul 0

Berfikir diluar kotak

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia Dari kuala lumpur ke kuala perlis Singgah sebentar di Bandar Pendang Lama betul saya tak menulis Blog ni pon dah bersawang Belek punya belek, entry dalam blog nih, rupa-rupanya dah berusia 8 tahun. Kali terakhir di update adalah pada bulan Februari yang lepas. Bila baca entry-entry lama, jumpa la semula […]

  Read more
Feb 0
Feb 0

10 PERKARA YANG TAK MAMPU DIBELI DENGAN DUIT

DUIT, di zaman materialistik sekarang ini, semua orang mahukan duit. Orang dewasa, remaja bahkan kanak-kanak kecil sekalipun kenal dengan sekeping kertas yang diberi nama “duit”. Memang duit penting dalam kehidupan, tanpa alat tukar ini kita tidak boleh memenuhi keperluan hidup. Duit membuatkan manusia melakukan perkara yang diharamkan, manusia menjadi rakus kerana duit, manusia pecah amanah, […]

  Read more
Feb 0
Feb 0

Membeli masa

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Lama rasanya xmenjenguk blog yang dah bersawang nih.. namun ada juga pengunjung yang secara tidak sengaja masuk ke blog ini untuk mendapatkan maklumat. Semoga pencarian kalian berhasil lah hendaknya. Buat mengubati rindu diri ini untuk menulis, aku nak kongsi sikit dengan nkorang macam mana nak beli masa Kalau dulu zaman belajar, […]

  Read more
Feb 0
Feb 0

Repost: Mission in action atau Missing in action ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Macam best jer tajuk entry kali nih, “ Mission in action atau Missing in action ?” Kalau baca tajuk, macam nak share sesuatu yang berharga ngan nkorang semua. Tapi sebelum tuh, jom kita pakat usha balik apa yang aku nak buat bila mencapai usia 30. Dalam entry tuh, semangat punya berkobar-kobar […]

  Read more
Jan 0
Jan 0

Cara letak hide shoutbox di Blog

Assalamualaikum, ringkas jer kali nih… aku nak ajar nkorang satu trick camner nak bubuh hidden shoutbox kat dalam blog wordpress nkorang. Free dan xperlu bayar apa-apa cas pemasangan pon.. caranya adalah, STEP1 buka Appearence>>Widgets drag Arbitrary text or HTML ke bahagian sidebar kemudian copy code dibawah dan pastekan ke ruangan text tadi   <style type=”text/css”> […]

  Read more
Jan 0
Jan 0

Cara letak signature dalam Blog

Assalamualaikum, ringkas jer kali nih… aku just nak ajar nkorang camner nak buat penulisan nkorang nampak unik dan vesertile dengan adanya signature yang ausome… step1 Layari lamanweb http://www.mylivesignature.com untuk mendapatkan senarai signature menarik untuk blog nkorang step2 setelah selesai merekabentuk design signature nkorang di web tersebut, nkorang akan dapat signature begini Step3 login ke flickr.com […]

  Read more
Oct 0
Oct 0

Bisnes Online vs Bisnes Offline

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Lama rasanya xmenulis dalam blog nih. Rindu jugak nak berbual-bual dengan nkorang-nkorang semua. Agak-agak ada xlagi peminat weblog nih yang sudi menjenguk menanti update terkini dari aku. ( ahaks ).  Sedar xsedar dah macam-macam cerita yang aku kongsikan dengan korang semua, bukan berbentuk peribadi, tetapi artikel ilmiah semata-mata dengan niat berkongsi […]

  Read more