Semalam aku terjumpa satu website yang agak agak berguna jugaklah untuk kaki upload dan nak sharing file diornag dengan kengkawan… Web site yang di war-warkan ni ialah www.ziddu.com

Kenapa ziddu.com??

Ziddu.com merupakan salah satu penyedia hosting untuk fail-fail yang hendak dikongsi bersama bersaiz besar seperti MP3, MP4, Gambar-gambar dan sebagainya… Keistimewaan ziddu.com ni ialah kaki-kaki download x perlulah ‘Q’ untuk mengdownload seperti rapidshare dan lelain… tetapi hanya download seperti biasa tanpa perlu menunggu..

Apakah keuntungan bersama ZIDDU.com ?

UPLOAD – SHARE – EARN

UPLOAD

Ya.. kita menggunakan hosting ziddu.com untuk di jadikan pusat simpanan sebarang fail yang kita rasa nak dikongsikan kepada rakan-rakan atau pun pembaca blog. Jenis jenis fail yang boleh di upload adalah tidak terhad. Jadi dengan menggunakan hosting yang disediakan oleh ziddu.com , kita boleh meng ‘ upload’ sebarang jenis fail yang kita ingin kongsikan bersama rakan-rakan.

SHARE

Setelah meng ‘upload’ fail-fail tersebut, kita boleh kongsikannya dengan menggunakan link yang telah di sediakan oleh ziddu.com. Amat mudah. UPLOAD dang SHARE kepda rakan-akan sama ada melalui email, blog dan sebagainya.

EARN

Kongsi fail dengan rakan rakan dan  nikmati ganjaran 

Topik-topik yang berkaitan:

Streaming Full Movie Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)Duration129 minsGenreActi...
Watch and Download Full Movie Rings (2017)
Rings (2017)Duration102 minsGenreHorror.In CinemasFebruary 1, 2017LanguageEnglis...
[Streaming] Thor: Ragnarok (2017) Full Movie
Thor: Ragnarok (2017)DirectorTaika Waititi.ProducerKevin Feige.Production Compan...
Latest Contest from Nuffnang
Join the latest contest provide by www.nuffnang.com.my Simply upload your...