Semalam aku terjumpa satu website yang agak agak berguna jugaklah untuk kaki upload dan nak sharing file diornag dengan kengkawan… Web site yang di war-warkan ni ialah www.ziddu.com

Kenapa ziddu.com??

Ziddu.com merupakan salah satu penyedia hosting untuk fail-fail yang hendak dikongsi bersama bersaiz besar seperti MP3, MP4, Gambar-gambar dan sebagainya… Keistimewaan ziddu.com ni ialah kaki-kaki download x perlulah ‘Q’ untuk mengdownload seperti rapidshare dan lelain… tetapi hanya download seperti biasa tanpa perlu menunggu..

Apakah keuntungan bersama ZIDDU.com ?

UPLOAD – SHARE – EARN

UPLOAD

Ya.. kita menggunakan hosting ziddu.com untuk di jadikan pusat simpanan sebarang fail yang kita rasa nak dikongsikan kepada rakan-rakan atau pun pembaca blog. Jenis jenis fail yang boleh di upload adalah tidak terhad. Jadi dengan menggunakan hosting yang disediakan oleh ziddu.com , kita boleh meng ‘ upload’ sebarang jenis fail yang kita ingin kongsikan bersama rakan-rakan.

SHARE

Setelah meng ‘upload’ fail-fail tersebut, kita boleh kongsikannya dengan menggunakan link yang telah di sediakan oleh ziddu.com. Amat mudah. UPLOAD dang SHARE kepda rakan-akan sama ada melalui email, blog dan sebagainya.

EARN

Kongsi fail dengan rakan rakan dan  nikmati ganjaran 

Topik-topik yang berkaitan:

Cinta Zulaikha….sinopsis
Arini macam biasa aku g melayari internet kat CC (cyber cafe), Sibuk nak mengupd...
Streaming Full Movie Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)Duration129 minsGenreActi...
Streaming Movie Blade Runner 2049 (2017)
Blade Runner 2049 (2017)Duration163 minsGenreMystery, Science Fiction, Thriller....
Latest Contest from Nuffnang
Join the latest contest provide by www.nuffnang.com.my Simply upload your...