Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Petang-petang ahad nih tentu ramai kengkawan kita yang sedang bersukan dan beriadah bersama teman-teman, tak pon sedang menikmati cucur cicah sos bersama keluarga tersayang.. Hujung minggu nih la yang dijadikan waktu paling berharga untuk berehat bersama keluarga x pon lepak-lepak dengan kengkawan. Selain aktiviti riadah yang biasa kita buat petang ahad nih termasuklah tidur waktu asar.. ( ada orang kata tidur waktu asar selama 40hari berturut-turut boleh jadik gile ) Elok jer kenyang makan tengah hari, terus landing carik bantal, dan terus lena hingga ke asar.. celik jer mata dah nak magrib… perh…

Tapi nih bukan persoalan yang nak di ceritakan pada entry kali nih.. tapi lebih kepada aktiviti-aktiviti yang sering dilakukan oleh orang yang giler internet.. ( saya la tuh..) Dari subuh membawa ke subuh… Internet, internet, dan internet… mata pon dah kabur sebab duk menggila carik duit kat dalam internet… ( hehehe dapat nyer idak lagik, tapi saya percaya ada duit kat dalam internet nih… cumer xkena gaya jer lagik ) Mungkin sebab kedekut nak keluar modal kot.. yer ar.. sume pulohan ringgit… mana le nak cekaukan duit tuk beli… ada yang murah.. simple sgt dia ajar.. tapi useful lar, sebab x rugi beli… sebab idea yang diberikan tu boleh dimanipulasikan…

Hari nih, saya jumpa laman web yang berguna dan boleh mengembangkan lagi minda yang dah sedia kembang nih… khususnya untuk newbie dalam bidang duit online nih… rasanya dah lama bertapak, cume saya jer yang x sedar kewujudannya… Laman web yg dimadsudkan tuh adalah Majalah IM untuk mereka yg Sumber Informasi Perniagaan Internet Malaysia berminat untuk menceburi dunia perniagaan internet. Saya telah mendownload satu majalah keluaran terbaru yang menceritakan serba sedikit cara-cara membina blog sendiri tanpa mengeluarkan modal ratusan ringgit. Penghasilan majalah online atau lebih dikenali sebagai Ezine ini telah di kelolakan oleh Labanon selaku Ketua Editor, Zhafran selaku Graphics & Layout, Nizam selaku Cover Designer, Kartunis Ubi, Dikmal, Irwan Dahnil, Fuad Latip, SmartZul, Amar Mahmood, Shamsuddin Kadir, Alang, Tazilan Ibrahim, Galadriel, Zamri Nanyan dan Amirol. Mereka semua merupakan blogger merangkap Internet Marketer yang berjaya sekarang. Setelah membaca sepintas lalu ezine tersebut saya merasakan idea mereka cukup bernas dengan bertindak menjadi team work berbanding melakukan secara solo sebelum ini untuk memasarkan produk mereka.. tahniah ar kepada FlareBiz Team kerana berjaya mewujudkan team internet marketer dan memperluaskan lagi biliever kepada Duit Online nih.

Preview Majalah IM keluaran terbaru

cover5.jpg

Penerbit: FlareBiz Network (KT0236135-D)
Pengedaran dan Langganan: www.MajalahIM.com
Forum Perbincangan: www.wangcyber.com/forum
Harga: Percuma
Dapat segera di www.MajalahIM.com

p/s arghhh aku semakin giler untuk mendapatkan duit online nih… tulun…

Topik-topik yang berkaitan:

5 Facts About Goal Setting
These practical tips on goal setting can help make it easier to set and reach go...
Make Money by Promoting Tradekey.com
With the Affiliate Program, now you can earn money by promotin...
Should you change your mind to BANNED Google ADSENSE?
Lets face it - Many.. Oh wait! Not many.. Almost all webmasters/bloggers believe...
Me At Work, Internet Research and Money Making Site
Luckily i have a time to wrote about something in this blog post after a few m...