alahai!!!
teringat lak zaman sekolah dolu2!!
rindu pulak kat membe2 lame!!
– pekabo ek diorang??dah kawen ke?? da ada anak ke??
– dah kaye kot… heeee

mase skolah rendah dulu:

kat sekolah ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok dah mintak duit nak
beli walaupun isikandung cerita buku tu dah tau.nak jugak beli.. heee
salesman susu pon camtu gak.Leh kata setiap minggu mesti ada susu jenama baru kuar… paling besh vitagen ar… elok untuk perot…heeeee
– kat library,
budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku.

– RMT
– kat sekolah dulu makanan RMT xler best, tp yg berduit pon join RMT, x phm….

Lain2

– pakai pensel box yg bole bukak depan
belakang, pastu ade sharpener kat tgh2 die.

– main lwn pemadam, syg nak guna utk
padam keja sekolah.kalo adik terguna,siap ar kena luku. padahal itu fungsi sebenar, utk padam!

– pakai pembaris yg bergerigi, kat dalam ade air pastu ade bende berkilat dalam air tu.

– cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ.

– bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan.

– time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. ade gak buat anyaman pakai kertas warna, kolaj la, ape la…

– main game 2D. super contra, super
mario, street fighter, sume pakai tape.

– jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole
tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.

– takut BCG tp lepas inject poyo la pulak…siap test tumbuk tumbuk… kununnya telebeh power…

– balik sekolah asik beli JoJo xpon Dendang.Tora pon best gak. Beli se mata2 nak mainan, coklat die x mkn pon.

– Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die kat tV bole tembak alien tu…

– Siri kartun; Suria perkasa hitam, power rangers, ultraman,transformers, ninja turtles,Thundercats, maskman, Gaban dan mcm lg.

p/s
jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 xsmpt lyn bende2 ni. kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite yg permanent. huhu~

Topik-topik yang berkaitan:

Maafkan Daku....
Rejab telah melabuhkan sayapnya. Menyusul nanti Syaban, juga akan melabuhkan tir...
Doa yang termakbul....
Assalamualaikum..... Kejadian ini benar2 berlaku di Makkah.....member office ...
DAH kena TAg.........
Sori ar lambat membalas tag nih....almaklum baru pertamakali kena tag... Ok..kit...
Khas buat perempuan yang suka mengait
Tree Cozy Tree, Yarn 600"h x 300"w x 300"d(varies) 2005 Scu...