Pada cheap nfl jerseys 16 Jun 2007, realmadriden saya telah di hantar ke Putrajaya, Persint 18 untuk menjalani latihan industri sebagai site supervisor, wah.. besh nye… sesampai saja ke tempat latihan, saya cheap jerseys di perkenalkan kepada Pengurus tapak iaitu Encik Eddie Lim. Nampak macam garang.. tapi tak tahulah up macam mana nanti… Selepas sesi briefing, saya di bawa berjumpa dengan Encik Azman, Bos kat QS Department.(QS = Quantity Survey, sapa sapa budak yang ambil kursus kejuruteraan Awam bidang Building Quantity mungkin familiar dengan QS nih.. ) Beliau, iaitu but Encik Azman, selaku pengurus di QS department nih pun memperkenalkan lah dirinya, menerangkan wholesale mlb jerseys serba sedikit tugas-tugas yang patut dilakukan sebagai seorang QS..huhu sedih nya…ingatkan dapat cheap mlb jerseys jadik supervisor tapak, tapi keja dalam pejabat pulak… xpe ar,,belum cuba maka xcinta yer tak??Jadi bermula lah kehidupan saya selaku QS di Site Putrajaya, Persint 18

bersambung……..

Topik-topik yang berkaitan:

YeAh dah nak Raya

Selamat hari raya kpd yang sudi melawat blog nih, berhati2 semasa pulang ber…

Nothing to say
Selamat Tahun Baru Cina kepada kaum cina di Malaysia khususnya… di sebalik kes…

I’m going for 30. What should I do?
"Memori indah dulu kian menyepi, kehidupan lalu kian menghilang, yang menda…

Kenapa Hanis Zalikha lebih popular dari blog aku
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Menjadi antara yang popular mungkin menj…

Topik-topik yang berkaitan:

Kegilaan Bisnes Internet dan Google Adsense
Sebut sahaja bisnes internet, semua orang tau... Bisnes internet = jutawan. Tapi...
Diantara Kesibukan dan Dilema….
Assalamualaikum, pagi ahad harini aku menghantar order kuih batang buruk kat ke...
Duit Online pertama...
Salam, Setelah sekian lama menanti dan mengkaji, akhirnya dapat jua membuktikan ...
Kenapa Hanis Zalikha lebih popular dari blog aku
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Menjadi antara yang popular mungkin menj...