Pada cheap nfl jerseys 16 Jun 2007, realmadriden saya telah di hantar ke Putrajaya, Persint 18 untuk menjalani latihan industri sebagai site supervisor, wah.. besh nye… sesampai saja ke tempat latihan, saya cheap jerseys di perkenalkan kepada Pengurus tapak iaitu Encik Eddie Lim. Nampak macam garang.. tapi tak tahulah up macam mana nanti… Selepas sesi briefing, saya di bawa berjumpa dengan Encik Azman, Bos kat QS Department.(QS = Quantity Survey, sapa sapa budak yang ambil kursus kejuruteraan Awam bidang Building Quantity mungkin familiar dengan QS nih.. ) Beliau, iaitu but Encik Azman, selaku pengurus di QS department nih pun memperkenalkan lah dirinya, menerangkan wholesale mlb jerseys serba sedikit tugas-tugas yang patut dilakukan sebagai seorang QS..huhu sedih nya…ingatkan dapat cheap mlb jerseys jadik supervisor tapak, tapi keja dalam pejabat pulak… xpe ar,,belum cuba maka xcinta yer tak??Jadi bermula lah kehidupan saya selaku QS di Site Putrajaya, Persint 18

bersambung……..

Topik-topik yang berkaitan:

YeAh dah nak Raya

Selamat hari raya kpd yang sudi melawat blog nih, berhati2 semasa pulang ber…

Nothing to say
Selamat Tahun Baru Cina kepada kaum cina di Malaysia khususnya… di sebalik kes…

I’m going for 30. What should I do?
"Memori indah dulu kian menyepi, kehidupan lalu kian menghilang, yang menda…

Kenapa Hanis Zalikha lebih popular dari blog aku
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Menjadi antara yang popular mungkin menj…

Topik-topik yang berkaitan:

Believe me, ‘practice makes perfect’ and never stop
contactbrides.com is perfect for dummies in dating. Here I found not only the ne...
Kegilaan Bisnes Internet dan Google Adsense : Bhg 2
Assalamualaikum, Dalam entry yang lepas saya menyentuh isu monsun biznes yang...
Working From Home: Sometimes You Got to Tell them to Shut Up
Very recently I had the opportunity to spend several days writing without being ...
Kejatuhan Nilai emas dan Pengukuhan Nilai USD satu PENIPUAN
“Jika anda ingin mempelopori penguasaan ekonomi di Malaysia, bermula lah dengan ...