Assalamualaikum,

First of all aku nak wish epi ari raya Qurban kepada semua umat islam di malaysia malah di seluruh dunia… (bagi yang paham bahasa melayu jer la…) Semoga ibadat yang nkorang buat untuk raya kali nih mendapat keberkatan daripada Ilahi… Amin..

Perh… agak agak lama jugak lah aku x update blog nih dek kerana sibuk menjalani Latihan industri kat Putrajaya nun…. penat beb.. bukan penat buat keja.. tapi penat bawak moto dari selayang ke putrajaya…. Bayagkan lah sehari 2jam duk atas moto…. perh… Boleh patah pinggang dibuatnya maa… Berkat kesabaran dan kesungguhan aku selama nih, Alhamdulillah, berjaya jugak aku tempuh segala liku-liku menjadi budak praktikel kat Putrajaya…. Penatnya hanya Allah saja yang tau…

Sekarang masa nak buat report-report untuk dihantar masa mendaftar nanti… Ni lagi satu hal… Banyak beb nak dibuat… agak-agak mengelabah jugak lah… almaklumlah, Dah tinggal beberapa hari jer lagik nak di submit…Aku pun tengah x sehat… perh… pening pk macam mana nak selesaikan benda nih dalam masa yang pendek nih… Doa doakan lah aku dapat buat repot final aku tu yer… Amin…

Sebut pasal xda masa nih pulak, aku nak mintak maaf ler kat kengkawan yang duk membukak link nih tiap tiap hari…. memang xda masa aku nak mengupdate page nih… udah le internet xda kat umah maa… paham paham jer lah kalo nak guna cc… kena ada ongkos… dan yang penting kalo kat cc.. kena tunggu feel yang seswai tuk buat posting…..(macam sekarang nih lah….)

Bila dah banak sangat beban di kumpul… timbul lah pulak perasaan malas nak siapkan …. huhuhuhuhu…. ADIOS

Topik-topik yang berkaitan:

Mungkin anda adalah MANGSA??
Berikut adalah artikel yang perlu diambil perhatian sekiranya anda belum membaca...
Kegilaan Bisnes Internet dan Google Adsense
Sebut sahaja bisnes internet, semua orang tau... Bisnes internet = jutawan. Tapi...
Working From Home: Sometimes You Got to Tell them to Shut Up
Very recently I had the opportunity to spend several days writing without being ...
Kejatuhan Nilai emas dan Pengukuhan Nilai USD satu PENIPUAN
“Jika anda ingin mempelopori penguasaan ekonomi di Malaysia, bermula lah dengan ...