Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Adalah tidak menjadi rahsia lagi bagi setiap blogger, menjana pendapatan melaui blog-blog kendalian mereka melalui paparan iklan berbayar secara online. Boleh dikatakan keseluruhan blogger berdaftar ada memberikan khidmat pengiklanan berbayar diblog mereka bagi meraih sedikit keuntungan. Tetapi tidak semua blogger berjaya menjual ruang iklan mereka serta mengekalkan pengiklan didalam blog mereka.

Sekiranya  tujuan anda membina blog untuk menambah pendapatan secara online, IOIpublisher adalah jawapan yang terbaik buat masa kini. Perisian berbentuk plugin ini sesuai digunakan oleh pemilik domain sendiri dan ( pemilik domain percuma seperti blogspot.com dan wordpress.com adalah tidah tersenarai.) Perisian ini mempunyai cara tersendiri untuk melariskan ruang iklan berbayar anda. Dengan mempunyai system penerimaan bayaran melaui paypal dan 2Checkout, peluang anda mendapatkan pengiklan adalah tinggi.

Namun begitu, tidak bermakna dengan memiliki perisian OIO Publisher ini anda akan menerima wang seperti hujan yang turun dari langit. Masih terdapat kerja-kerja disebalik tabir yang perlu dilaksanakan sebelum anda betul-betul dihujan wang dari langit!!

Dengan memiliki perisian ini, anda boleh menawarkan perkhidmatan berterusan sekiranya pengiklan masih berminat untuk terus beriklan dilaman web anda. Pengiklan akan diberi pilihan samaada mahu membuat pembayaran secara berulang ataupun pembayaran sehala, Pengiklan juga akan diberitahu melalui email bahawa iklan mereka bakal tamat tempoh dan menawarkan kepada mereka untuk memperbaharui langganan. Semua ini hanya melalui satu proses setup sahaja dan anda betul-betul menanti hujan wang ( he he he ).

.

Selain daripada itu, pemilik plugin ini juga boleh melebarkan perniagaan ruang iklan dengan mendaftar di OIOPublisher marketplace. Pemilik blog bukan hanya boleh meletakkan 1 atau pun dua Blog, malah seberapa banyak pon blog boleh. Asalkan memenuhi kreteria dan syarat yang ditetapkan oleh founder OIO Publisher.

Untuk lebih menarik lagi, Plugin ini ada menyediakan system affiliate, jadi sesiapa yang berminat untuk mendaftar link affiliate ruang iklan berbayar anda, tidak perlu bersusah payah untuk mendapatkan plugin2 mengarut. Hanya dengan satu klik, anda mampu mempunyai rangkaian perniagaan pengiklanan anda sendiri.

Selain itu juga, plugin ini juga menyediakan satu system statistic yang akan di beritahu melalui email kepada pengiklan yang membeli ruangan iklan di blog anda. Malah pengiklan anda juga boleh mengubah suai iklan mereka selagi masih dalam tempoh pengiklanan. Semuanya akan dilakukan secara automatik. Anda tidak lagi perlu pening kepala menjaga kitaran iklan tersebut. Sistem ini amat sempurna sekali.

Bagi blogger yang mempunyai ruang iklan berbentuk advertorial, IOIPublisher adalah jawapannya. Pengiklan akan menulis sendiri artikel iklan mereka dan anda hanya perlu membuat sedikit editing sebelum iklan dipaparkan. Pengiklan juga boleh diberi pilihan samaada mahu mendapatkan khidmat pemilik blog bagi menulis artikel berkaitan produk mereka. Semuanya dengan 1 setup yang ringkas, anda mampu memiliki rangkai perniagaan online anda sendiri.

Plugin ini juga mempunyai sistem intext advertisement yang mana para pengiklan boleh memilih keyword yang sesuai dengan produk mereka didalam artikel yang telah anda tulis. Sekiranya artikel anda mempunyai traffic yang tinggi, pengiklan tidak teragak2 untuk membeli intext advertisement tersebut.

Nah, jangan menunggu lebih lama lagi kerana anda bakal dihujan wang selepas memiliki plugin ini. Dapatkan segera sementara pencipta plugin rahsia ini mengubah fikirannya untuk menutup kuota pembelian pada bila-bila masa. Jika anda membeli melalui link affiliate saya, anda berhak beriklan disini secara percuma selama 3bulan. Serta anda layak mendapatkan online coaching dari saya selama 1bulan.

Jangan lengahkan masa anda untuk mendapatkan plugin luarbiasa ini