Blog

This Is Our Latest Blog Post.
Jul 0
Jul 0

The best application for iphone eva…

Today is the last day for my holiday… On the next two days will be my working day and this blog will be silent for a moment. For giving my reader new information I’ll let myself to write a little words before continuing my work in the Legendary Island’s, Langkawi Island. Once I think bout […]

  Read more
Jun 0
Jun 0

Time is Gold: Convert your blog into money making site

After I converted this website into a blog, I realized that I wanted more than just a blogging hobby. What I really want is a generous source of revenue from this blog. To that end, I realized, as an owner of a new blog, how can I get the most bang for my blogging buck? […]

  Read more
May 0
May 0

Working From Home: Sometimes You Got to Tell them to Shut Up

Very recently I had the opportunity to spend several days writing without being interrupted. No, I didn’t sit at the computer for several days straight. What I’m saying is that my friends were at camp (sleep over) and dear honey was at work and I had time to write to my heart’s content. I had […]

  Read more
Jan 0
Jan 0

Nothing to say

Selamat Tahun Baru Cina kepada kaum cina di Malaysia khususnya… di sebalik keseronokan menyambut kemeriahan tahun baru cina kali nih, aku terpaksa bekerja untuk standby kat site office.. busan beb.. orang sumer xda tinggal aku sensorang kat site office mentelaah drawing la kononnyer… nasib la kat site office nih ada sambungan internet, buleh jugak aku […]

  Read more
Dec 0
Dec 0

10 Tanda yang kita dah meningkat usia

Salam, sedar x sedar semakin hari kita semakin berusia..macam2 pengalaman dah kita tempuhi, macam2 dugaan juga kita lalui..semakin kita sibuk dengan hal dunia, semakin kita lupa dengan hal akhirat.. Kat bawah nih merupakan ciri2 bg seseorang yang dah lanjut usia… ( macam aku kot ) 1. Dulu,kalau nak membaca…. dari jauh pun boleh baca.Sekarang dekat-dekat […]

  Read more
Nov 0
Nov 0

Duit Online pertama…

Salam, Setelah sekian lama menanti dan mengkaji, akhirnya dapat jua membuktikan yang kita boleh dapat duit dalam internet nih.. berikut merupakan email yang diterima menyatakan akaun paypal saya telah terisi dengan USD 6.35 Nih Plak bukti transaksi dalam akaun paypal… p/s hee da dapat uit online… anda bile lagi?? hehehe Kalau nak Join apa yg […]

  Read more
Oct 0
Oct 0

Kenangan Terindah bersama mu

Sebut jer pasal kenangan terindah nih, mesti ada yang fikir pasal kenangan dengan yang tersayangkan… Sebenarnya ada yang lebih indah dr kenangan dengan yang tersayang yang xmungkin kita dapat balik sekarang… Apa yer? Kenangan kita masa sekolah dulu lah… Cuba Ingat Balik peristiwa nih…. Berus gigi time waktu rehat kat skolah rendah?….hmm, mesti pegang cawan […]

  Read more
Sep 0
Sep 0

YeAh dah nak Raya

Selamat hari raya kpd yang sudi melawat blog nih, berhati2 semasa pulang beraya semoga hari raya yang mulia ini tidak bertukar menjadi kisah duka buat kamu semua… Topik-topik yang berkaitan:Kegilaan Bisnes Internet dan Google AdsenseSebut sahaja bisnes internet, semua orang tau… Bisnes internet = jutawan. Tapi…10 Tanda yang kita dah meningkat usiaSalam, sedar x sedar […]

  Read more