Erm.. rasanya cam tau camner nak dapat duit dari frenster ngan myspace nih… join ar frenzone.com nih… tol x hilmi… pastu pomote kan kat kengkawan yang sedia ada kat frenster ngan myspace ajak diowang lak join frenzon.com

camner nak ngayat diowng tuh???

copy n paste kan ayat kat dalam post nih kat dalam frenster n myspace… tagged pon bleh… lagi beratus kawan2 korang, lagi cerah peluang nak dapat income…

sebab antara yang beratus tuh mesti ada yang beliver pasal internet money nih…

so… gunakan myspace dan frenster dan facebook dan tagged untuk mempomote frenzone.com sebab diowang nih dah lama mempergunakan korang untuk kaya… jadi, gunakan mereka pulak untuk mengkayakan diri korang….

Entry nih tuk yang percaya dan nak berjaya jer…
kalau xpercaya…

lu pikir la sendiri…

Saya ingin bertanya kepada anda (boleh dijawab pada komen di bawah) :)

1) Pernah menyertai Friendster atau Myspace?
2) Pernah Myspace atau Friendster membayar kamu?

Ya! dua soalan mudah untuk dijawab oleh anda, bagi saya soalan no 2 agak ‘mendebarkan’. Pernah anda dibayar oleh Myspace atau Friendster?? setahu saya, anda yang membayar utk membuka talian internet adalah :)

Baiklah, pada kali ini, saya akan ‘membongkar rahsia’ bagaimana saya memperolehi pendapatan melalui web seperti Friendster atau Mysapce ini yang lebih dikenali sebagai social networking website.

FRENZONE merupakan social networking website yang MEMBAYAR kepada member-member mereka apabila anda menggunakan perkhidmatan mereka!

Adakah anda tahu???
1) Myspace membuat hampir USD25 juta setahun
2) Friendster membuat hampir USD20 juta setahun
3) FaceBook membuat hampir USD8 juta dengan pengiklanan sendiri

Ahli-ahli mereka tidak mendapat apa-apa daripada mereka kecuali kenalan, inviting friends, writing the blogs dan uploading the photos and videos sahaja!

Sekarang, Frenzone merupakan ahli terbaru website seperti myspace,friendster,dan facebook tetapi mereka TERBALIK! mereka yang akan membayar anda!

Anda akan mula mendapat bayaran apabila anda:-

1. Invite your friends to join

2. Create groups, blog, events, classifieds

3. Comments on members’ profiles

4. Announce parties or events

5. Upload photos, videos and MP3

6. Rate other members’ profile and photos

7. Other members view your profile

8. Other members view your photos

9. Other members view your blog, videos and music

10. Other members view your group

Untuk maklumat lanjut, SILA KLIK SINI dan sertai mereka!


p/s act fast earn more…

Topik-topik yang berkaitan:

Kegilaan Bisnes Internet dan Google Adsense : Bhg 2
Assalamualaikum, Dalam entry yang lepas saya menyentuh isu monsun biznes yang...
6 Ways To Create Income With Your Web Site
1. Sell advertising space on your web site. You could sell banner or classified...
NoKahuna.com - Integrate Your Goals
When working as a team, it is really important to set what things each member ha...
10 Steps that blogger have to avoid
1. Don't load your web site with a lot of high tech clutter. Your visitors may ...